Mobilic er forholdsvis ukendt når det kommer til bredbånd. De leverer (som stort set alle andre internetudbydere) gennem telefonstikket på TDC’s kabler. De giver dig mulighed for at bruge dem som totalleverandør da de tilbyder hele paletten fra mobiltelefoni til tv (leveret gennem DLG Tele). Personligt synes jeg designet på deres hjemmeside er outdated – men det skal nu ikke ændre på at du stadig får danmarks billigste 10 mbit forbindelse – som er den hastighed jeg vil anbefale til 90% af alle der køber bredbånd.

Lige nu giver de gratis oprettelse og en trådløs router med. Så der er absolut ingen skjulte omkostninger. Vil du gerne have tv med – starter den mindste pakke fra 322 kr. om måneden – med 10 mbit bredbånd. Det vil sige at tv-pakken koster dig 133 kr. om måneden – med adgang til blandt andet TV2, TV2 Charlie og Discovery. En lidt større basispakke end du typisk får med de andre udbydere af lignende produktpakker. Dog kommer boksleje – som jeg forstår det – udover – som er 399 kr. pr. halvår.

Mobilic på trustpilot

Mobilic har endnu ikke den store feedback på trustpilot – især ikke på bredbånd. Skulle jeg nævne en ting der går igen (på telefoni) er det fejloverførsel af abonnementer. Om det er Mobilics skyld eller dem de overfører fra skal jeg ikke kunne sige – men det er i hvert fald et punkt du skal være opmærksom på – muligvis også i forbindelse med bredbånd

Trådløs router med i prisen

Kviknet – en anden ny leverandør på markedet som jeg har rost en del, giver ikke router med i prisen. Det gør Mobilic – og samtidig med de har markedets billigste 10 mbit – virker det som en rigtig fornuftig løsning – hvis det kun er bredbånd du skal have – og så til danmarks billigste pris.

Mobilic opsigelse

Mobilic har samme vilkår som resten af branchen – som er 30 dage / 1 måned i opsigelse. Der er 6 måneders binding på deres bredbåndsprodukt som førstegangskunde

Konklusion

Vælg Mobilic hvis du gerne ville have den billigste 10mbit forbindelse – skal du have mertjeneste i form af tv vil jeg anbefale Fullrate – skal du have høj upload skal du vælge kviknet.

Se hvad Mobilic kan tilbyde her