Boxer var som kniven i ryggen på satellit tv udbyderne da de kom frem og nu går de benhårdt efter bredbåndskunderne!

Psst.. På trods af at boxer har stjålet kunderne fra satellit udbyderne – så lur mig om ikke Fullrate, Telia og TDC har stjålet tv kunderne fra Boxer – og at deres udspil med bredbånd er modsvaret for at undgå kundeflugten!

Simpelt koncept

Deres koncept er simpelt.

De tager en bredbåndsrouter med WiFi (samme router som TDC) – og giver dig ligeså meget hastighed som din forbindelse kan trække i upload og download til én og samme pris – uanset hvor høj en hastighed du måtte få igennem.

Jeg fik besked om at jeg kunne forvente 45 mbit ned og 10 mbit op på min adresse

Prøv selv hvad du kan få her

2 forskellige priser

279 kr. om måneden hvis du kun skal have bredbånd for Boxer (du kan være sikker på at de så nok skal jagte dig med tv) eller 239 kr. om måneden hvis du o forvejen har TV hos Boxer

Ekstra tjenester

Når du køber bredbånd (og har tv hos Boxer) får du gratis adgang til Boxer Play TV. Det er lidt det samme som Yousee Play i en neddroslet udgave.

Du får adgang til dine tv-kanaler fra din tv-pake, dog undtaget enkelte kanaler (herunder bl.a TV3). Det virker på lang de fleste Android Tablets, iPads og Smartphones.

Det virker IKKE i udlandet

Du kan maksimalt have 4 enheder tilknyttet og én enhed på ad gangen. Du behøver ikke være på dit eget internet.

Samlet mindstepris

Den samlede mindstepris er prisen på bredbånd + 199 kr. i oprettelse + 2 x betalingsgebyr af  9,75 kr. – samlet set 1892,50 kr. hvis du kun skal have bredbånd og 2.345,50 for den mindste pakke med bredbånd og tv (kun TV2 kort).

Køb det hvis

Boxer bredbånd er efter min mening ikke for alle. Køb det hvis du har Boxer TV i forvejen – så får du kun én regning – eller hvis du ved du kan trække en høj hastighed og du vil have et billigt abonnement.

Besøg Boxer her