Boxer var som kniven i ryggen på satellit tv udbyderne da de kom frem og nu går de benhårdt efter bredbåndskunderne!

Boxer logo

Viasat og Canal Digital, som var sattelit tv udbyderne – har svaret igen ved at danne: Allente. Præcis hvad det kommer til at betyde for dig som forbruger vender jeg tilbage til i en anden artikel.

Simpelt koncept med Boxer

Deres koncept er simpelt:

De tager en bredbåndsrouter med WiFi (samme router som Youseee) – og giver dig ligeså meget hastighed som din forbindelse kan trække i upload og download til én og samme pris (op til 100/25 mbit via telefonlinjen og 200/25 mbit på kabel-tv linjen).

Prøv selv at se hvilken hastighed du kan få ved at indtaste din adresse her>>

2 forskellige priser

239 kr. om måneden hvis du kun skal have bredbånd for Boxer (du kan være sikker på at de så nok skal jagte dig med tv) eller 439 kr. om måneden hvis du også gerne vil have deres streamingtjenester.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

BOXER BREDBÅND

239 kr.

Pr. Måned

Billigt

Op til 100/25 mbit via telefonstik

Op til 200/25 mbit vi kabel-tv stik


BOXER BREDBÅND MED STREAMING

439 kr.

Pr. Måned

Viaplay

TV2

DPlay

Med Bredbånd

Det er særligt prisen med streamingtjenester der er interessant, da du for kun 200 kr. får viaplay, Tv2 og Dplay.

Det er abonnementer, der ville koste dig henholdsvis 99 kr., 109 kr., og 99 kr. Samlet set 307 kr. hvor du altså får det for kun 200 kr. Super aktuelt hvis du i forvejen er “kabel-cutter” og benytter disse tjenester.

Ekstra tjenester

Når du køber bredbånd (og har tv hos Boxer) får du gratis adgang til Boxer Play TV. Det er lidt det samme som Yousee Play i en neddroslet udgave.

Har du også tv-kanaler gennem Boxer, får du adgang til dine tv-kanaler fra din tv-pake, dog undtaget enkelte kanaler (herunder bl.a TV3). Det virker på lang de fleste Android Tablets, iPads og Smartphones.

Det virker IKKE i udlandet.

Du kan maksimalt have 5 enheder tilknyttet og én enhed på ad gangen. Du behøver ikke være på dit eget internet.

Samlet mindstepris

Den samlede mindstepris er prisen på bredbånd over 6 måneder er samlet set 1.434 kr. hvis du skal have streaming med er den 2.634 kr.

Køb det hvis:

Boxer bredbånd er efter min mening ikke for alle. Køb det hvis du har Boxer TV i forvejen – så får du kun én regning – eller hvis du ved du kan trække en høj hastighed og du vil have et billigt abonnement.

Besøg Boxer her