Kabel

Nedenfor finder du oversigten over de danske internetudbydere, der tilbyder internet via kabel-tv. Der er indtil videre kun 2 udbydere, der til gengæld tilsammen dækker rigtig mange husstande. Især lejlighedskomplekser i Åhrus, Aalborg, Odense og København er rigtig godt dækket. Der er kun udvalgt det jeg mener er det bedste tilbud fra de to udbydere. Klik på “læs mere” for at se hvad den enkelte leverandør tilbyder af hastigheder og til hvilke priser.

SelskabOp til Hastighed BindingPr. MånedMindstepris
Kviknet logo300 Mbit6 måneder219 kr.1314 kr.Læs mere
50 Mbit6 måneder279 kr.1793 kr.

 

Hvorfor internet via kabel-tv ved Yousee eller Stofa?

For at kunne få bredbånd ved en af de to leverandører kræver det at du i forvejen har en tv-pakke hos dem. Ikke at det burde hindre dig, da netop stofa og yousee er nogle af de få tv-pakke udbydere der har TV3 i deres basis pakke – danmarks 3. mest populære kanal efter DR1 og TV2. Samtidig er det kun hos disse to udbydere at du ikke behøver en tv-boks ved dit tv, og du kan se forskellige programmer på alle de tv du har lyst til – det er genialt. Når du samtidig vælger internet hos dem, får du kun regninger fra én leverandør hvilket giver dig et bedre overblik over dine omkostninger. Du får alt det udstyr med du skal bruge til installation, og behøver ikke tænke på yderligere omkostninger.

Internet via kabel er billigere

Sammenligner du prisen på tværs af udbydere og teknologi vil du opdage at internet via kabel er billigere end bredbånd via telefonlinjen. Derudover er uploadhastigheden som regel højere og da kvaliteten af kobberkablerne/tv-kablerne er højere end dem via din telefonlinje, kan du som oftest opleve at du rent faktisk får den hastighed du betaler for.

Web-tv

Ved at samle dit bredbånd og tv får du hos begge udbydere adgang til web-tv, både i din egen bolig og når du er på farten. Hvilke tv-programmer du kan få lov til at se varierer lidt mellem de to udbydere.