bredbånd og tivoli

Fullrate tilbyder i denne weekend at du kan bestille bredbånd fra Fullrate og samtidig få et årskort til tivoli.

Juhuu! Eller?

Jeg forstår udemærket hvorfor indholdsleverandørerne bundler produkter sammen og forsøger at lokke os forbrugere til at købe flere produkter fra samme udbyder – således at de har et tættere greb på os, og gør det sværere at skifte til en anden leverandør.

Jeg forstår også godt meningen med et godt kampagnetilbud – hvilket dette er – da prisen på bredbåndet i forvejen er det laveste på en 10 mbit internetforbindelse – og du samtidig får et tivoli årskort.

Men seriøst – bredbånd OG et tivoli (sølv) årskort? Hvem har netop fundet på den kombination?

Jeg gad godt se statistikken på hvor mange, der sidder og tænker (direkte eller indirekte i købsprocessen):

Jeg skal da lige have nyt bredbånd og når jeg ikke bruger det – så skal jeg da i Tivoli!

Det giver simpelthen ikke mening ikke at benytte et produkt som for det første kun har en  (hyppigt gentagne) kundekreds i nærheden af storkøbenhavn og derudover slet ikke har relation til det produkt man forsøger at sælge.

Det er samtidig en éngangsydelse, så du efter 6 måneder ikke står med et stærkere bånd til Fullrate end andre udbydere.

Så Fullrate – omend en stabil udbyder på bredbåndsmarkedet – det er en ommer!

Andre pakkeløsninger fra internet og teleudbyderne

Jeg har forsøgt at finde andre sjove bundles frem da jeg så dette fra Fullrate – men en hurtig skimning har ikke vist nogle andre sjove eksempler.

Historiske og andre til dels meningsfulde bundles får du nedenfor:

Fullrate og headphones

Fullrate har tidligere bundlet mobilabonnement og et headphone sæt – ok det er forståeligt, da du kan bruge det på din smartphone.

Telenor med Fri+ Familie

Mobiltelefoni med gratis office 365 pakke og 1000 GB plads. Hmm – tjaa. Måske. De har i det mindste knyttet til at være en “ongoing” service, så man er tvunget til at være abonnent på deres telefoni for fortsat at have adgang til Office pakken og sin online data.

Telia og billige biografbilletter (de har også spotify og HBO)

Det tror jeg rent faktisk er en succes. Hver tirsdag kan du som Telia kunde tage en ven med i biografen gratis mod at du betaler for den ene billet. Det er så generisk at gå i biograf, så på trods af den manglende relation er min fornemmelse at det alligevel virker for især den yngre målgruppe. Du kan i øvrigt se biografer og regler her.

Telmore og Telmore Play

Et fantastisk bundle, der giver ekstremt meget værdi for en merpris på ca. 100 kr. om måneden i forhold til tilsvarende løsninger. Mit bud er dog at du ikke kommer til at bruge halvdelen af tjenesterne.

Yousee Play

Yousee er ved at brygge en rigtig fornuftig digital løsning frem for dem, der har både tv og bredbånd hos dem, med tv-arkiv, adgang til film og serier og tv udenfor dit hjem. Jeg tror meget på “tv når det passer dig” konceptet – omend vi som nation ikke er 100% klar til konceptet endnu.

Skulle du alligevel være én af de få der er i markedet for tivoli årskort og bredbånd – så kan du se tilbuddet fra Fullrate her – det gælder kun i weekenden 21 – 23 November 2014.

Fullrate weekend tilbud

Jeg er helt sikkert gået glip af andre kombinationer at tilbud – men fortæl gerne om de sjove eksempler du kender til.