Fullrate er ejet af TDC koncernen og det strategiske lavprisselskab. Fullrate leverer bredbånd, mobilt bredbånd, ip-telefoni, tv på enkelte centraler og nu også mobiltelefoni.

I anmeldelsen tager jeg primært udgangspunkt i hvad i som forbrugere siger om Fullrate – tilføjet mine personlige erfaringer med Fullrate som udbyder. Det skulle gerne sikre dig mulighed for at vurdere om det er en udbyder du gerne vil have.

Bredbåndsprodukter fra Fullrate:

Fullrate har valgt at satse på færre hastigheder og dermed øge simpliciten og gennemsigtigheden for dig som forbruger. De har følgende hastigheder:

12 Mbit – rigeligt til de flestes behov

20 Mbit – der er ofte gode kampagnetilbud på denne forbindelse

30 Mbit – Bemærk kun 1 mbit upload

35 Mbit – med hele 5 Mbit upload

50 Mbit – og 10 Mbit upload – til den kræsne forbruger.

Til alle bredbåndsprodukterne hos Fullrate får du en gratis IP- telefonilinje med. Dette kan bruges til dit eget nr. Eller du kan overføre dit eksisterende fastnet nr. Du behøver ikke nødvendigvis bruge det – lad blot være med at tilslut en telefon – og det er gratis.

Mobilt bredbånd fra Fullrate:

Fullrate har som én af de få påmarkedet en ”tank-op” løsning. Den vil jeg dog kun anbefale hvis du har et meget lavt behov. Løsningerne hedder:

4 mbit – forbrugsafregnet

4 mbit – 600 mb data

6 mbit – 10GB data

Priserne er rimelig, men skal du kun have mobilt bredbånd, ville jeg vælge en anden udbyder – eksemplvis Oister.

TV fra Fullrate:

Fullrates tv-løsning er ganske enkelt glimrende. TV-boksen er lille, hurtig at arbejde med og giver dig mange populære kanaler for kun 199 kr. Om måneden. Eneste ulempe er at du skal bruge én boks pr. Tv.

Udstyret du får med fra Fullrate:

I skrivende stund får du en Zyxel router med fra Fullrate. Den fungerer godt til husbehov, og du har selv mulighed for at åbne porte i routeren, skifte adgangskoder, sætte sikkerhed op og meget mere. Du kan også sætte den i ”bridge” mode hvis du hellere vil have en anden router på. Med andre ord – der er alt det, der skal være for at få forbindelse til internettet og det fungerer efter hensigten.

Fullrates priser

Fullrate er i den billige ende af markedet – og konkurrer ofte på prisen på enkeltprodukter. De har som regel nye kampagnetilbud hver måned – enten på bredbånd eller tv. IT og Telestyrelsen har tidligere kåret Fullrates 12mbit linje blandt landets billigste.

Hvad siger kundeanmeldelser om Fullrate?

På Trustpilot.dk får Fullrate pt. 6.5 ud af 10 stjerner, baseret på over 4.000 anmeldelser fra kunder.

Dette er en flot score – og særligt bredbånd er de gode til.

De positive ting kunder siger om Fullrate:

Mulighed for gamerprofil

Melder ud når bredbånd ikke virker og krediterer

Ukompliceret og god service

Proaktiv kundeservice Imponerende oppetid

 

Negative:

Kun gratis opkald op til 1 time ad gangen (Fullrate til Fullrate)

Leverer ikke den bestilte hastighed

 

Min vurdering af Fullrate

Fullrate er én af de mest anerkendte udbydere af bredbånd i dag og medmindre du har mulighed for fiber eller Yousee – er Fullrate min anbefaling for både tv og bredbånd via telefonstikket.

Besøg Fullrate her