Stort set alle udbydere kan levere på Amager – det eneste der er svært at finde er fiberforbindelser. Det undrer mig egentligt da befolkningstætheden er relativt stor, således at kundegrundlaget og omkostningerne for udbredelse burde være rimelige?

Ser du bort fra fiber kan du få stort set alle andre udbydere. Yousee er dominerende i antenneforeninger, og et rigtig godt valg forudsat der ikke er kapacitetsproblemer i området. For at finde ud at om der er dette er du nødsaget til at tage kontakt til dine naboer for at høre særligt hvordan deres internet virker mellem 17-22. Her er der flest mennesker, der bruger internettet – og får de ikke fuld hastighed eller oplever pakketab skal du være varsom med at tage Yousee. Jeg ved ikke hvilke centraler Yousee har i 2300, 2770 og 2791, men der kan være stor forskel på hastigheden i primetime afhængig af hvor hårdt presset den central du kobler op på er. Yousee kan levere hurtigere end de andre leverandører (især hvis du allerede har et yousee tv-stik), så er tiden væsentlig så tag Yousee. Bemærk at det fra September 2015 er blevet væsentligt bedre!

Se Yousees tilbud her

TDC – måske det bedst valg?

Det kan lyde åndsvagt – du forestiller dig måske som jeg at den største – TDC – også er blandt de dyreste – sådan er det dog ikke. Vil du have TDC Play, mulighed for TV senere hen og på sigt en række services som nogle af de mindre udbydere måske ikke kan tilbyde er TDC et godt valg. For 299 kr. om måneden giver de fuld skrue på din forbindelse – op til 50 mbit i download og 10 mbit i upload. Jeg har selv haft det og det virker bare. Den trådløse del er god, og der er meget sjældent udfald.

Besøg TDC her

Klassens frække dreng – Fullrate

Fullrate har altid været én af mine favorit udbydere på bredbånd. Jeg har haft dem både i Sundby, Østerbro og i Dragør. Gode priser, god kundeservice og nu med en række tillægsprodukter i form af TV (der i øvrigt fungerer glimrende, dog ikke fremragende billedkvalitet) og med sammenlægningen af M1 også mobiltelefoni. Mobiltelefoni ville jeg nok ikke vælge her (hint: tag Oister), men deres bredbånd og tv fungerer glimrende og så bliver du adviseret på sms og e-mail hvis der skulle være det mindste galt med forbindelsen.

Besøg Fullrate her