Mobilabonnementer er blevet så billige med tilhørende tjenester at du nu kan droppe både din fastnettelefon, dit mobile bredbånd og endda dit abonnement på musikstreamingtjenester. Bibob har netop nu tilbud på Fri tale, fri sms, fri mms, 5 GB data og adgang til musiktjenesten WiMP.

 

Hvem er Bibob?

Bibob er stiftet af Frank Rasmussen i 2007, og i dag et anerkendt selskab ejet af Telenor.

Drop fastnet

Fastnet er i dag overflødigt, medmindre du vil have det helt basic og ikke orker 3.parts prdoukter og foretager mange opkald til udlandet. Ellers kan din smartphone i dag gøre det bedre eller billigere end en fastnet telefon. Især med fri tale i danmark som Bibo tilbyder, behøver du ikke tænke på opkaldsafgift eller hvor meget du taler.

Drop det mobile bredbånd

Langt de fleste smartphones i dag kan sættes op som hotspot/trådløs router. Derfor behøver du ikke nødvendigvis et separat abonnement til din tablet eller bærbare pc medmindre du har et meget stort forbrug. Så udnyt at muligheden er der, men overvej at din smartphone bruger en del ekstra strøm når du deler dit internet, så hav en oplader ved hånden.

Hvorfor skal du vælge Bibob?

Bibob tilbyder 4G og tillægstjenesten WiMP, som du kan bruge både som app på din smartphone samt på din computer. Til en pris på 169 kr. om måneden for fri tale og 5GB data – bliver det ikke meget billigere. Slå til senest 6. januar 2014 hvor tilbuddet udløber!

Besøg Bibob her