Ifølge vores statistik vælger over 50% af de besøgende her på siden Fullrate som ny internetudbyder. Nr. 2 er Telia og på 3. pladsen Yousee. Tilsammen udgør de over 80% af valgene foretaget på valg af ny udbyder. Top 3 er procentvis angivet nedenfor:

PlaceringProcentSelskab
151%Fullrate logo
221%Telia logo
313%

Hvorfor vælger flest Fullrate?

Fullrate er én af de mest opsigtsvækkende udbydere på markedet, der forstår at innovere sig – og så kom de på et tidspunkt i branchen hvor der var behov for oprør blandt de traditionelle udbydere – præcis på samme måde som da Cybercity kom på banen. De formåede at få “innovatører” til at anbefale produktet til andre – altså de mennesker der havde teknisk forstand og havde lyst til at tale om produktet. Sidenhen har de innoveret deres produkt for at få en bredere skare med – sidst med mobiltelefoni. Mine bud på hvorfor Fullrate bliver valgt som favorit:

  • Deres hjemmeside er logisk opbygget – du forstår præcis hvad du lægger i indkøbskurven som forbruger og du kan se hvor meget det koster pr. måned, i oprettelse og mindsteprisen over 6 måneder.
  • De har en bred produktpalette fra bredbånd, mobilt bredbånd til tv og mobiltelefoni
  • De benytter den mest udbredte standard på markedet på bredbånd – bredbånd via telefonstikket.
  • De har et godt renommé – både blandt den brede befolkning og på testsites
  • De har en høj eksponeringsrate – både på denne side og i medierne generelt

Hvorfor vælger folk så Telia?

Telia kom før Fullrate med tv på deres bredbåndsløsning. De har haft og har stadig nogen af de billigste løsninger overhovedet – i øjeblikekt får du f.eks. hver 6. måned gratis – år efter år, hvorimod Fullrate med nye aggresive kampagner hver måned “kun” giver dig rabat første gang du opretter dig. Telia har samtidig forstået at sælge om muligt endnu flere tillægsprodukter med Spotify og HBO samt ikke mindst Telia tirsdag – hvor du får lov til at tage i biografen til 2 for 1 pris. Det er genialt og rammer særligt de yngre forbrugere.

 Yousee på 3. pladsen

Yousee er efter min mening blandt de bedste når det kommer til at fange familierne. De har om nogen forstået at få produkter på hylderne, der samler familien. Lynhurtigt bredbånd til en billig pris, den bredeste og mest fleksible tv-pakke (her behøver du ikke en boks pr. fjernsyn), og samspil mellem tjenester på tværs af dine enheder. Det er genialt. Jeg ville ønske de kunne levere en lidt bedre bredbåndsrouter og få løst deres kapacitetsproblemer over hele landet – så er de efter min mening den bedste internetudbyder du kan finde – hvis du ellers har mulighed for at få kabel-tv.

Hvem kan ryste top 3 posen?

I takt med udbredelsen af fiberbredbånd er det min opfattelse at Waoo vil kunne gøre et indhug i valget af bredbånd. De har uovertruffen teknologi til rådighed og har derfor nogle muligheder som andre ikke kan give. Samtidig har de energiselskaberne i ryggen med en ordentlig pengepung. Fiber har på samme måde som Fullrate de personer der er begejstret for teknologi til at promovere produktet – hvorfor det når det ellers bliver udbredt nok vil tage en større markedsandel. Jeg vurderer at mindre spillere som bolignet, dansk net og perspektiv bredbånd vil få en svagere kundetilgang end hidtil. Lad os se når jeg om et års tid genererer en ny top 3!

Hvem har du valgt og hvorfor?