Fullrate er fortsat én af de nyere tv-udbydere på trods af de snart er 2 år siden jeg som en af de første testede deres tv-løsning. Løsningen var allerede dengang fantastisk i form af lynhurtig kanalskift, stabilitet og brugervenlighed. Siden da har de opdateret deres tv-pakke, og selvom det altså ikke er individuelt kanalvalg har de efter min mening ramt hovedet på sømmet med deres valg af kanaler.

De har proppet pakken med de mest poulære danske kanaler og skrottet erotik og (de fleste) tyske kanaler.  Du får 28 kanaler, bestående af blandt andet: DR kanalerne, TV2, TV2 News, Zulu, Kanal  4,5,6 og 7, TV3 og TV3 puls, samt discovery channel, animal planet, Eurosport 1+2 og TLC.  Til børnene er der udover DR Cartoon Network. Efter min mening er det kanal lineup ikke tidligere set stærkere til en pris på 199 kr. om måneden – og så med fri oprettelse og første måned til 0 kr. frem til 28 februar.

Kombiner det med en 20/2mbit bredbåndsløsning til en samlet mindstepris i 6 måneder på 1245 kr. og de er altså fuldt kørende for ca. 450 kr. om månenden, inklusiv telefoni og trådløs router.

Smut over til Fullrate og se om du er en af de, der efterhånden kan få både bredbånd og TV fra Fullrate!