Fullrate mobiltelefoni med gratis oprettelse og fri tale til 139 kr. river bunden ud af markedet

Fullrate er med opkøbet af M1 ved at slå sig fast som lavpris totalleverandør af digtale tjenester. Rækkefølgen er nogenlunde således: bredbånd (og med tiden IP telefoni), mobilt bredbånd, tv, og nu mobiltelefoni.

Jeg var selv tidligere M1 kunden med abonnementen gratis50 (her kunne man tale om HELT gratis hvis man huskede ét opkald om måneden) og overflytningen til Fullrate var helt uproblematisk omend abonnementsbetingelserne er ændret til det dårligere (minimumsforbrug på 10 kr. om måneden).

Nå – men nok historik om Fullrate og M1 – lad os se på det, det hele handler om: billig mobiltelefoni!

200 timers tale, Fri sms og fri mms samt 2GB data i én mobilpakke

Fullrate tilbyder IKKE fri tale som nogle af de andre konkurrenter gør, men giver 200 timers tale per måned – hvilket i min verden – sidestiller det med fri tale. Det er trods alt over 6 timers tale hver dag. Fri sms og mms er også standard og 2GB data er også godkendt. Det hele til en latterlig lav pris på 139 kr. om måneden med gratis oprettelse (Fullrate klarer nummerflytning online) og ingen binding. Det er til at forstå.

Der hvor jeg synes kæden hopper lidt af er med deres tillægsprodukter. Fullrate giver tilsyneladende ikke fuld skrue på dataforbindelsen, så hvis du vil køre med fuld hastighed (på 3G netværket?) skal du altså betale 20 kr. ekstra om måneden for at få tillægsproduktet de kalder Boost. Så får du forventet 4-20mbit hastighed frem for 2-6mbit. Godt nok skal der tjenes penge i branchen, men det her virker for søgt.

Kan du leve med en lavere hastighed (jeg har f.eks trådløst internet både på job og hjemme) kan du selvfølgelig være ligeglad med dette det meste af tiden og så er prisen fortsat fantastisk.

Det med småt

Udover det her med Boost produktet gælder tilbuddet kun nye kunder, gælder ikke udlandstelefoni og prisen forudsætter at du betaler via dankort / kreditkort gennem Fullrates automatiske system. Dette er nemt at sætte op og nemmere end betalingsservice, der ellers koster 9,75 kr. om måneden.

Hvordan bestiller du enten med nyt nummer eller ved at flytte til Fullrate?

Uanset hvem du vælger som udbyder må du aldrig opsige dit eksisterende abonnement hvis du gerne vil beholde dit nummer. Uanset om det er nyt nummer eller overflytning starter du her:

Opret dig i dag Fullrate

Klik på ”Opret dig i dag”

Vælg om du er eksisterende kunde. Er du allerede kunde hos Fullrate på f.eks. bredbånd kan du vælge at finde dit login frem og så bestille herigennem. Har du det ikke ved hånden, kan du fortsætte manuelt. Vælg om du vil have ekstra data eller Fortsæt uden datapakke.

 Herefter skal du tage stilling til alle Fullrates tillægsprodukter. Fra et marketingsynspunkt er det faktisk meget fornuftigt lavet, da du skal tage stilling til alle punkterne for at komme videre, omend det er en anelse irriterende at skulle tage stilling til alle punkterne. Ekstra fart på dit mobile data har jeg allerede gennemgået men derudover tilbyder Fulrate 3 andre tjenester:

SMS og Mobil udland: Dette giver dig 50% rabat på alle sms sendt til eller fra udlandet. Mobil udland giver dig 50% rabat på alle opkald foretaget i Danmark til udenlandske fastnet eller mobilnumre. Tjenesterne koster henholdsvis 30 kr. om måneden for sms og 20 kr. om måneden for Mobil Udland.

Fullrate til Fullrate giver dig mulighed for at du kan ringe til andre, der har Fullrate mobil gratis. Det koster 19 kr. om måneden, omend jeg vil mene det er rimelig irrelevant at tilbyde denne tjeneste når der er så meget taletid med i forvejen.

Valg af SIM kort er også væsentligt. Har du en Iphone 5 skal du have et Nano-SIM kort. Andre nyere smartphones på Android benytter i langt de fleste tilfælde Mikro-SIM.

Fullrate vælg SIM kort

Vælg herefter om du vil have et nyt nummer eller Flyt dit eksisterende nummer. Begge dele er gratis og læg herefter varen i kurven.

Tilbage er blot at gennemføre bestillingsprocessen og du er klar til at få én af de billigste talepakker med næsten fri data, frisms/mms og en fornuftig mængde data. Skal du have dit nummer med over (nummerportering er processen alt fra få dage til ca. 30 dage). Du får naturligvis information fra Fullrate om hvornår du kan forvente at dit abonnement er aktivt hos dem. Husk at vælge automatisk kortbetaling hvis du vil slippe for gebyret på 9,75 kr. på betalingsservice.

Besøg Fullrate her!

God fornøjelse!