På trods af streamingtjenesternes indtog ser vi dansker fortsat mest almindelig tv, herunder isæt DR kanalerne og TV2.  Billigste løsning indtil videre for at se TV2 har været for de kunder, der har mulighed for en fysisk antenne/stueantenne og dermed Boxers TV2 kort for 39 kr. om måneden. Nu er Watz me Now dog på banen med gratis danke, svenske og tyske kanaler i en måned for 0 kroner. Efterfølgende måneder koster kun 90 kr. om måneden. Det eneste der kræves er en internetforbindelse.

Det der gør Watz Me Now så super fedt!

Watz Me Now - 30 dage gratis

Helt kort er det 2 ting:

 1. Mulighed for adgang til TV på alle platforme
 2. Mulighed for at se programmer / udsendelser fra de seneste 48 timer

Watz Me Now er meget mere end de andre tv-udbydere. De har forstået at vi stadig hænger fast i at ville have adgang til tv nu og her, men også taget det bedste fra streaming med – nemlig at vi kan se udsendelserne når det passer os – ikke når det passer tv-udbyderen. De går 48 timer tilbage – hvilket burde være nok for de fleste til at tilpasse aftenen med dagens eller gårsdagens tv-programmer. Så behøver du heller ikke se reklameblokkene, men kan frit spole hen over disse.

Det eneste Watchmenow kræver er som nævnt en internetadgang. Du kan se TV fra din smartphone (Android eller Iphone), Ipad, din PC/Mac eller dit fjernsyn via deres tillægsprodukt Smart Stick til 595 kr.

Du kan registere og bruge op til 4 enheder samtidigt – du kan dog kun se TV2 på én enhed ad gangen.

Kanaludbud med Watz Me Now

Watz me Now giver dig følgende kanaler i deres grundpakke til 90 kr. om måneden.

 1. DR1
 2. DR2
 3. TV2
 4. DRK
 5. DR3
 6. DR Ultra
 7. DR Ramasjang
 8. SVT1
 9. SVT2
 10. NRK1
 11. ARD1
 12. ZDF
 13. Sat1
 14. NDR
 15. RTL

Udover grundpakken er der mulighed for at købe en række ekstra kanaler til mellem 20 og 40 kr. om måneden pr. Kanal. De ekstra kanaler er dog ikke de mest ophidsende på markedet.

Sådan får du 30 dages gratis tv!

Det er ganske enkelt og der er ingen bindingsperiode eller gebyrer – det koster rent faktisk 0 kr. alt i alt for at prøve det i op til 30 dage. Du skal dog huske selv at opsige abonnementet inden de 30 dage. Du skal registrere dit kreditkort når du ansøger om de 30 dage gratis – både for at de ved hvem du er, men også for hvis du ønsker at fortsætte at de så har dine betalingsoplysninger klar.

Du starter ved at Klikke her

Start Watz Me Now

Klik ”Prøv Gratis”

Vælg grundpakken

Vælg om du vil have en Smart Stick (det skal du have hvis du vil styre og se TV direkte på dit fjernsyn og benytte en fjernbetjening). Klik ”Fortsæt”

Indtast din e-mail adresse og ønsket adgangskode og klik ”Fortsæt”

Indtast dit navn, adresse, tlf. Nr og klik ”Gem og Fortsæt”

Bekræft dine oplysninger og accepter betingelserne – klik ”Afgiv ordre”

Indtast dine kredikortoplysninger og klik på ”Gennemfør Betaling” – Bemærk at der ikke bliver trukket penge på dit kort medmindre du f.eks. har valgt en Smart Stick. Der bliver først trukket penge hvis du ikke har opsagt dit abonnement efter 30 dage.

Du er nu klar til at aktivere dit abonnement. Det gør du via den e-mail du har fået med et aktiveringslink – klik ”Aktiver Abonnement”

Du kan nu vælge om du vil downloade Watz Me Now applikationen gennem Play Store eller App Store eller om du vil se det via din browser. Vil du se det via internetbrowseren sker det her: play.watzmenow.tv

Her bliver du bedt om at logge ind

Indtast din e-mail og din selvvalgte kode og klik ”Login”.

Første gang du bruger en ny enhed på Watz Me Now skal den registreres.

Klik på registrer enhed.

Det var det!

Anmeldelse af Watz Me Now

Uanset hvilken platform du vælger at tilgå Watz Me now fra får du det samme brugerinterface. Programmet starter modsat hvad du måske er vant til op i Tv guiden frem for at gå direkte til en kanal. Det er i tråd med konceptet om at du skal se det program du har lyst til og ikke en kanal fordi ”den plejer du at se. Se hvordan det fungerer i videoen nedenfor:

Som du sikkert har lagt mærke til er kvaliteten ikke optimal til at starte med. Der går lige 5-10 sekunder før der bliver hentet nok data til at du kan fortsætte med at modtage signalet i top kvalitet. Når først billedet er justeret ind kører det super godt og efter min mening i flot kvalitet – særligt på mobile enheder. Sammenligner du med et Yousee kabel-tv signal, kan du dog godt se en anelse forskel i Yousees favør.

Brugerfladen er efter min mening meget nem at navigere i.- Du har 4 muligheder – guiden, afspil, yderligere info eller Se tv. Se tv går tilbage hvis du er ved at se en kanal og resten af mulighederne synes jeg giver sig selv. Sværere behøver det ikke at være!

Udsendelserne er minimum 45 sekunder efter f.eks. kabel-tv så sidder du og ser landskamp skal du ikke være overrasket over at naboen måske jubler et minut før dig. I de fleste programmer har det dog ingen praktisk betydning at signalet er lidt efter.

Lydmæssigt er kvaliteten fin, omend du endnu ikke kan få surround sound.

Konklusion

Jeg synes egentlig du skal danne dit eget indtryk. Prøv 30 dage gratis nedenfor og vend retur i kommentarerne nedenfor.

Watz Me Now - 30 dage gratis

Vil du alligevel have mit besyv er Watz Me Now er genialt alternativ til særligt den yngre generation. Vi forstår konceptet, bruger det aktivt og kan se fornuften i at parre det med f.eks. et Netflix eller HBO abonnement og så slippe med under 200 kr. om måneden for vores tv-kiggeri.