NB: Home Trio er et udgået produkt fra Yousee / TDC, og artiklen samt priser opdateres ikke længere. Jeg vil i stedet anbefale dig at kigge nærmere på følgende udbydere:

Til internet:

Kviknet>> (blandt de billigste)

Til TV og internet (som home trio jo var):

Yousee>>

Oprindelig artikel:

TDC er som mange andre i branchen begyndt at ”bundle” produkterne sammen, således at du får en række forskel lige ydelser samlet i ét produkt, til en lavere pris en hvis du skulle ud og købe tingene hver for sig. I HomeTrio løsningen får du bredbånd, tv-pakke med minimum 26 kanaler og tv-boks samt telefoni eller mobiltelefoni fra 434 kr. om måneden. Prøv du og se om det kan gøres billigere hver for sig!

Home Trio pakkerne er som følger:

SelskabHastighedBindingTv-kanalerPr. Måned
50 Mbit6 måneder23399 kr.
50 MbitIngen Binding43499 kr.
50 Mbit6 måneder56599 kr.

Ved at samle tingene sparer du både penge, du får kun regning ét sted fra, du henvender dig ét sted i tilfælde af problemer og lige præcis hos TDC får du TDC Play og web-tv. Vælger du mobiltelefoni med i løsningen får du endda gratis adgang til 3 C More kanaler!

Fastnet eller mobiltelefoni?

Når du bestiller skal du vælge om du vil have fastnet eller mobiltelefoni. Her vil jeg helt klart anbefale mobiltelefoni. Du får 5 timers tale pr. Måned, 3000 sms/mms, og 500 MB data. Det koster godt nok 5 kr. ekstra om måneden, men i forhold til fastnet, der koster 1 kr. pr. Opkald til fastnet og herefter 0 øre pr. Minut synes jeg valget er relativt logisk.

Hvad for noget bredbånd?

Regn med at du får en hastighed på Hometrio på maksimalt 20 mbit. TDC vil på grund af risiko for støj på signalet ikke give fuld skrue på din forbindelse, men 20 mbit hos de fleste udbydere koster ca. 249 kr. om måneden for 20 mbit bredbånd alene. Nogen skriver at man efter bestilling ved trussel med at skifte til en anden udbyder kan få en op til 40/10 mbit forbindelse uden meromkostning.

Hvilke tv-kanaler i TDC Home Trio

TDC har valgt at dele Hometrio op i 3 pakker: Basic, Hometrio og Hometrio Extra.

Kanalerne i Basic er blandt andet DR kanalerne, TV2, TV3 og Discovery. Se den fulde kanalliste her

Kanalerne i Hometrio er udover Basic: Zulu, Kanal 4, 6’eren, Cartoon Network og mange flere. Se kanallisten her

Kanalerne i Extra er udover Hometrio, TV2 Film og TV2 News. Se hele udvalget her

Fordele ved TDC og samlerabat

Udover det allerede nævnte med kun én regning får du hos TDC følgende:

TDC Play – adgang til over 20 millioner numre på pc, Iphone, Ipad og Android.
WEB-tv på din computer
Trådløs router
Installation
Digital tv-modtager
Mulighed for at leje over 5.000 film og over  50 serier

Bør du vælge TDC?

Du skal vælge TDC fordi det er nemt, stabilt og du får god kundeservice til en fordnuftig pris. Selve bredbånd og mobiltlefoni er der intet i vejen med og TV-løsningen giver dig lynhurtige kanalskift og mulighed for masser af funktioner. Værd dog opmærksom på at billedekvaliteten ikke er på højde med tv-signalet fra f.eks Waoo, boxer eller Yousee kabel-tv.