Både Fullrate og Telia kæmper netop nu med meget billige indgangspriser på 10mbit bredbånd i bindingsperioden på 6 måneder.  Det er ca. 100 kr. der adskiller dem og da produkterne er meget ens – begge med trådløs router ville jeg umiddelbart vælge det billigste alternativ. Telias mindstepris er på 796 kr. Over 6 måneder og Fullrates 895 kr. over 6 måneder. Forskellen ligger i forsendelsesgebyr på 99 kr. fra Fullrate. Begge udbydere har mulighed for at tilbyde dig tv over dit bredbånd – hvis du på sigt gerne vil skifte tv-leverandør til én af disse udbydere. Hos begge er månedsprisen 199 kr. efter de 6 måneders binding er overstået. Nedenfor er et kort overblik over hvad de 2 udbydere de tilbyder:

SelskabOp til Hastighed BindingOprettelsePr. MånedMindstepris
10 Mbit6 måneder0 kr.199 kr.995 kr.
10 Mbit6 måneder0 kr. 199 kr.995 kr.

Er 10 mbit nok?

10 mbit er rigeligt til langt de fleste. Du vil kunne alt med denne forbindelse – men er i flere der skal bruge den samtidig ville jeg vælge en højere hastighed.  10 mbit dækker alt fra surf, se youtube videoer, mail, facebook, spil og hvad du ellers kunne finde på at bruge din forbindelse til.

Hvor svært er det at skifte?

Både Telia og Fullrate tilbyder at overtage linjen fra din eksisterende udbyder og du vil derfor formentlig ikke opleve nedetid på andet end maksimalt en dag og evt. Kun nogle få timer. Det hele klarer udbyderne indbyrdes – så du kan sagtens gennemføre online bestillingen hos begge udbydere. Der er dog et par ting du skal overveje hvis du allerede har bredbånd:

 – Dine enheder (pc, Ipad, telefon) skal konfigureres til et nyt trådløst netværk

– Du skal sende det gamle udstyr retur – det er gratis, men du skal have en returlabel fra dit eksisterende selskab og på posthuset

– Du vil muligvis opleve en kortere nedetid på dit bredbånd

Besøg Telia her

Besøg Fullrate her