Hvor der er en tendens på tv-markedet til at separere tv-kanaler og til dels produkter er Telmore gået den anden vej og proppet så mange 3. parts tjenester ned i én samlet pakke til reelt set 100 kr. om måneden. (forudsat du har deres abonnement med fri tale og 5GB data til 149 kr. om måneden). 100 kr. om måneden er dog stort set hvad tjenesterne koster hvis man skulle købe dem hver for sig – så ved at skyde med spredehagl håber Telmore formentlig på at kunne ramme dig med 2-3 ud af de 12 tjenester der er i pakken – derved får du en fordel som kunde og Telmore satser på at kunne rykke en tilpas stor del af markedet over til deres kundebase.

Hvad koster Telmore Play?

Telmore Play sælges som en pakke til 249 kr. om måneden. Der er med FRI tale, FRI sms/mms, 5GB data, 4G og adgang til de 12 digitale tjenester. Du får adgang gennem en mail fra Telmore når du har oprettet dig som kunde.

Telmore Play

Se eventuelt mere direkte hos Telmore her

Hvad får man adgang til?

HBO Nordic – Online adgang til streaming af film – herunder den meget populære Game of Thrones serie og klassikeren Sex in the City. Normalpris 79 kr. om måneden..

TV2 Play – Du får adgang til On Demand materiale fra alle TV2’s kanaler. Det er med andre ord “optaget” materiale og ikke live streaming. Normalpris direkte hos TV2 59 kr. pr. måned.

Cmore Play – De største film, prisbelønnede serier og dokumentar – der er op til 5 premierer om ugen.

Ekstra bladet – Du får adgang til Ekstra Bladet “Ekstra”. Det koster normalt 29 kr. om måneden

Politiken – Giver dig adgang til alt online inhold på politiken.dk

Telmore musik – Giver dig millioner af musiknumre lige ved hånden. Kan streames gennem airplay.

Mofibo – Mofibo er en ny streamingtjeneste for bøger – få adgang til thrillere, drama og business bøger ad libitum. Normalpris 99 kr. pr. måned

Min Bio – Et særligt tilbud til de små med kun børnefilm. Særlig app designet til de små. Normalpris 45 kr. pr. måned.

Euroman, Eurowoman, Gastro og RUM – alle magasiner distribueret af Egmont. Her er lidt for kvinden, manden, indretning og mad. Tag selv bord i forhold til digital læsning.

Afregning til tjenesteudbyderne?

Jeg ved ikke hvordan forretningsmodellen er skruet sammen – men udbyderne må mene at Telmore kan skaffe dem et andet kundesegment end de selv vil kunne. Alt andet lige vil Telmore ikke kunne give den samme afregning som firmaerne ellers selv ville kunne indkassere ved at få kunderne direkte. Af samme årsag er det nok derfor man blandt andet ikke finder Netflix med i listen, da det vil betyde et hav af frameldinger på deres ordinære tjeneste. Det kan også være udbyderne får lov til at henvende sig direkte til dig med henblik på mersalg – det kan man sikkert læse mere om i forretningsbetingelserne.

Hvad skal man være særligt opmærksom på?

Telmore benytter TDC’s netværk hvilket generelt set giver en fantastisk dækning. DU skal være pmærksom på at brug af tjenesterne der følger med trækker hårdt på dit dataforbrug, så du skal være på wifi hvis du bruger film tjenesterne især, da du ellers hurtigt løber tør for data. 5GB ekstra data koster 30 kr.

Besøg Telmore her